Vergadering donderdag 19 mei 2016 18.30u

Donderdag 19 mei zal om 18.30u een vergadering plaats vinden betreffende het oprichten van het Handbiketeam Euregio. Alle toekomstige leden, trainers en bestuurders van de diverse verenigingen en belanghebbenden zijn uitgenodigd. Ook zal er vanuit Berlijn bezoek komen.

Programma donderdag 19 mei om 18.30 uur Vergadering Handbiketeam Euregio op de Herungerberg Venlo met koffie en appeltaart:

  1. Hoe wordt onze organisatie in de komende jaren: iedere handbiker blijft/wordt lid van een bestaande club (Nettetal, TWC Noord-Limburg, WC Midden Limburg, TWC Olymipia, Adalante, Maartenskliniek, t.b.v. basis en evt. wedstrijdlicentie) en we vormen een semi-officiële Team (team licentie) met een eigen logo, een eigen bestuur, website en Facebook pagina (www.HBT-Euregio.EU door Erik Vaasen) en een bereik van onze grote regio in Duitsland en Nederland, waar geen goede organisatie aanwezig is voor de handbikers;
  2. Hoe zal de samenstelling van ons bestuur zijn? Kandidaten Stefan Voormans, Holger Falk, Henk Hassing, Erik Vaasen. Vrijwilligers voor het bestuur kunnen volgende week melden en ook familie van de handbikers zijn van harte welkom;
  3. Euregio baankampioenschap in Venlo 27 augustus;
  4. Wat zijn de eerste indrukken van Handbike trainingen op donderdag? Nieuwe suggesties?
  5. Plannen voor 2017: met onze HBT Euregio deelnemen aan de Handbikebattle in Kaunertal? Weer een Euregio baankampioenschap? Hoe krijgen we een goede financiële Basis. Eigen kleding met ons logo en sponsoren;
  6. We hebben een aanbod om voor elke handbiker een VO2 max test in de Fysiotherapie Centrum in VHC te doen;
  7. Wij beschikken over 2 handbikes, een rolstoel en een kleine vrachtwagen om ongeveer 6 Handbikes te vervoeren (€ 0,25 per km Inclusief benzineverkopen);
  8. Wat is ons logo? Die van Erik heeft tot nu toe de meeste animo met de handbiker in het wit;
  9. Rondvraag.